Коледа

Наближава Коледа – най-светлият празник в годината! Празник, изпълнен с магията на любовта и семейния уют. А след него и Нова Година – новите надежди и обещания, за които трепнем в очакване!
Да се опитаме да запазим магията на коледната нощ през цялата година. И със сигурност ще бъдем по-добри, и ще се обичаме повече, и ще имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест.
Защото да раздаваш добрина и да получаваш удовлетворение от това, че си направил някой щастлив, че си го накарал да се усмихне и да се почувства специален, е само част от магията на святата нощ!
Затова, когато най-хубавите празници почукат на вашата врата, посрещнете ги с вяра и усмивка, а тяхната отплата ще бъде здраве, щастие, обич и много късмет през цялата година. А какво по-голямо вълшебство от това?!
Весела Коледа и Щастлива Нова година! С пожелание всеки един от вас да запази детското в себе си и вярата в прекрасния утрешен ден!
Бъдете шарени и споделени! Животът ви като черга да се реди шарено – и в тъмно, и в светло, и в пъстро, че да си вкусите от всичко! И споделени да сте! Че само в обич има и живот, и здраве!
СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ СКЪПИ УЧЕНИЦИ, УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И РОДИТЕЛИ!
Стойка Терзиева
Директор на ПГ по СГСТ „Никола Й. Вапцаров“