ВИПУСК 2023 С ДИПЛОМИ В РЪКА…

Днес е дипломирането ви. Това е един по-специален ден, защото поемате по своя път, огрян от слънцето!

От този момент нататък вие тръгвате по един нов път – по-различен, по-самостоятелен, по-осъзнат и по-смислен. Това е първата ви стъпка към професионалното развитие. Нека всичко, за което мечтаете, бъде ваше. Не пестете усилия, защото победите са сладки единствено тогава, когато са извоювани с пот на челото.

С пожелание да се реализирате в сферите, за които мечтаете и да бъдете най-добри в онова, което правите. Успявайте в живота и се сражавайте достойно с всичко, което се изпречи на пътя ви. Бъдете хора и не спирайте да се усмихвате!

Има много пътища, които ще се открият пред вас. Вие ще избирате правилния път! Има много неща през, които ще преминавате смело напред! Каквото и да правите, никога не спирайте да учите, да изследвате, да се развивате и да предизвиквате себе си, за да бъдете най-доброто, на което сте способни.

Преследвайте мечтите си!

Прескочете границите!

Не спирайте да опитвате! Живейте пълноценно живота си и не му давайте друго, освен най-доброто от себе си.

Най-сърдечно ви поздравявам за дипломирането и ви пожелавам късмет за новото начало в живота. Можете да постигнете всичките си цели, ако не се отказвате по пътя към тях!

Нека мечтите ви оживяват!

Нека успехите ви спохождат!

Честито дипломиране!

Стойка Терзиева

Директор на ПГ по СГСТ – Чепеларе